Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap Amersfoort

Woning verkopen in Amersfoort
Als jij jouw woning in de verkoop wilt zetten in Amersfoort dan ga je natuurlijk voor het best mogelijke resultaat. Daarom kies je voor Makelaarschap als partner bij het verkopen van woningen in de provincie Utrecht. Als geen ander zijn wij bekend met de woningmarkt in Amersfoort en kunnen onze expertise inzetten om voor jou de beste verkoop te realiseren.

Makelaarschap heeft ruime ervaring met de lokale woningmarkt in Amersfoort. We verkochten met succes talloze woningen in de regio en weten precies waar we op moeten letten om de juiste koper te vinden én een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor jouw woning te behalen.

Makelaarschap is aangesloten bij brancheorganisatie NVM-makelaars. Dat betekent dat we gebruik kunnen maken van een groot netwerk aan makelaars in Nederland en jouw woning onder de aandacht kunnen brengen bij zo’n 3.500 andere NVM-makelaars. Als NVM-makelaar hebben wij talloze woningen succesvol verkocht in de provincie Utrecht.

Uiteraard zetten we ons eigen brede netwerk ook in bij het actief promoten van jouw woning. We benutten de kracht van onze social media kanalen en bereiken hiermee de juiste doelgroep: woningzoekenden in Amersfoort.

Bovendien zetten we jouw woning graag in het zonnetje. We maken een fantastische presentatie van jouw huis door professionele foto’s en interactieve 2D en 3D-plattegronden als onderdeel van onze slimme verkoopstrategie.

Kortom: Makelaarschap is dé partner voor het verkopen van jouw woning in Amersfoort. Benieuwd naar onze dienstverlening? Jij bent altijd welkom in onze vestiging aan de Van Asch van Wijckstraat voor een kennismakingsgesprek!  

Ook jouw woning verkopen?

Neem contact op


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap