Onderdeel van: prtnrs

Over Makelaarschap

Verkoopmakelaar Naarden-Vesting
Als verkoper ontvang jij via Makelaarschap Michiel Koudijs de hoogste verkoopopbrengst. Wij zijn doorgewinterde onderhandelaars. Bovendien kennen wij veel zoekers in de regio Gooi en Vechtstreek doordat wij hier ruim veertig jaar actief zijn. Dat betekent overigens niet dat wij hebben stilgestaan. In tegendeel, wij maken gebruik van marketing en innovatie waaronder de mogelijkheid tot online bieden en exclusieve verkoop via het label Baerz & Co. Wij bereiken geïnteresseerden in Bussum en Huizen, maar ook in Hilversum, Blaricum, Laren en Muiderberg of Muiden. De verdere vestigingen van Makelaarschap (Amersfoort, Zeewolde en Harderwijk) zorgen ervoor dat ons totale verkoopbereik heel Oost- en Midden-Nederland omvat.

Aankoopmakelaar Naarden-Vesting
Als aankoopmakelaar leveren wij complete dienstverlening. Makelaarschap Michiel Koudijs  is jouw expert in omgeving Gooi en Vechtstreek. Wij helpen jou ertussen te komen in de drukke woningmarkt van Naarden Vesting. Als NVM-aankoopmakelaar nemen wij het hele proces uit handen. Desgewenst informeren wij bij onze collega’s van Hypotheekzaak naar mogelijkheden op het gebied van financiering. Jouw nieuwe woning kun je gemakkelijk zeker stellen via Verzekerzaak en exclusief bezit is veilig via LUXURY INS. De samenwerking met PRTNRS biedt grote voordelen en maakt de doorstroom naar jouw volgende woning soepel.

Bezoekadres Naarden-Vesting
Je vindt ons in het historische hart van de binnenstad aan de Cattenhagestraat 2.  Wij zijn een betrokken team van professionals die klaarstaan vanuit de kernwaarden: innovatie en oplossingsgericht meedenken.

Onze waarden

Oplossingsgericht

Problemen kennen wij niet. Makelaarschap denkt altijd in oplossingen. Wij zoeken altijd naar de juiste weg. En als die er niet is, dan maken wij er een! 

Innovatief

Makelaarschap is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeteringen. Wij gaan mee met de tijd, zodat jij altijd voorzien bent van de beste mogelijkheden. 

Meedenkend

In alles denkt Makelaarschap met jou mee. Van eerste plannen tot de inrichting van jouw nieuwe woning en van verkooptechnieken tot het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Team

Jasper Annink

NVM Makelaar Taxateur

Maurits Orth

Vastgoedadviseur

Noor Driest

Commercieel Medewerker

Johan Mulder

NVM Makelaar Taxateur

Jesper Tinga

Vastgoedadviseur

Jeffrey Junte

Commercieel Medewerker

Mitch Eriks

NVM Makelaar K-RMT

Désirée Foppen

Commercieel Medewerker

Niels Orij

NVM Makelaar Taxateur

Recensies.

Zowel de aankoop van onze nieuwe woning, als de verkoop van onze huidige woning is via Makelaarschap verlopen. Een hele spannende periode geweest, met een gezonde dosis verkoopstress! Met de goede begeleiding van Jasper, de inzet van Wilko en het enthousiasme van Chris hebben we ons droomhuis kunnen realiseren. Kunnen niet wachten tot de sleuteloverdracht.

Fam. Vermeulen - Verkopers van Robertskruid 18

De makelaar was onderscheidend met een scherp inzicht en analyse in huizenmarkt en financiële wereld. Verder een eigentijdse en vooruitstrevende aanpak gebruik makend van social media trok ons over de streep om de verkoop van ons huis aan hem en zijn team toe te vertrouwen. Het team van makelaarschap is een enthousiaste ploeg en heeft alles prima begeleid en verzorgd. Vanaf de eerste kennismaking was het prettig samenwerken. Al met al zijn wij zeer tevreden en bij deze een compliment aan het gehele team van Makelaarschap

Dhr. de Nooijer - Verkoper van Heermoes 7

Een makelaar met passie! Super goed geadviseerd bij het hele traject van verkoop, aankoop, financiering tm verzekeringen waarbij service en klantbelang voorop staat. Complimenten voor het hele team!

Dhr. Degenhardt - Aankoper van Krachtveld 41

We zijn erg tevreden over het team van Makelaarschap. Jasper is een gedreven en deskundige makelaar. Ook de medewerkers op kantoor erg vriendelijk en behulpzaam. geen vraag was teveel. Ook alle bezichtigingen zijn vlot verlopen.

Mevr. van Heusden - Verkoopster van Helmgras 11

Wij zijn
onderdeel van

Samen met PRTNRS bieden wij complete dienstverlening aan. Woningen, verzekeringen en hypotheken vind je onder één dak. Op ieder vlak hebben wij intern een team van professionals klaarstaan. Zodoende kunnen wij snel schakelen en jou optimaal helpen!

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap