Onderdeel van: prtnrs

Woning
verkopen?

De verkoop van jouw woning is een taak die Makelaarschap Michiel Koudijs zorgvuldig uitvoert. Daarom begint het verkoopproces met een waardebepaling en een strategisch verkoopadvies. Daarnaast creëren wij een onderscheidende presentatie van jouw woning voor online marketingdoeleinden en Funda, met professionele foto’s en interactieve digitale 2D en 3D-plattegronden conform NEN2580. Uiteraard krijgt jouw woning ook een plek in onze etalage die dagelijks door veel mensen bekeken wordt.

Full-service ondersteuning
Gedurende onze verkoopondersteuning nemen wij écht alles uit handen. Full-service heet niet voor niets full-service. Makelaarschap Michiel Koudijs regelt de complete verkoop van jouw woning. Dat betekent ook: de begeleiding tijdens bezichtigingen, het opleveren van de woning en de juridische overdracht bij de notaris.

Innovatieve verkoopmakelaar
Als NVM-makelaar garanderen wij kwaliteit en deskundigheid, tegen scherpe tarieven. Maar wij onderscheiden onszelf verder door het gebruik van innovatie. Zo bieden wij de mogelijkheid tot online bieden. Een methode die het verkoopproces transparant maakt. Dat betekent meer biedingen, gelijke kansen voor geïnteresseerden, vaker een verhoogd bod en sneller resultaat.

Ontvang jij graag concreet advies? Dat begrijpen wij. Het is een veelzijdige taak; een woning verkopen. Hoe wij de verkoop van jouw woning voor ons zien, vertellen wij graag persoonlijk. Neem contact op en start het verkoopproces!

Jouw woning verkopen?

Neem contact op

Ik wil mijn woning verkopen.

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap