Onderdeel van: prtnrs

Gratis waardebepaling
van Makelaarschap

Hangen jouw verkoop- en verhuisplannen samen met de waarde van jouw woning? In dat geval is onze waardebepaling uitermate geschikt. Met deze online tool, reken jij snel en eenvoudig uit wat jouw woning waard is.

Hoe werkt de online tool?
Het enige wat jij hoeft te doen is wat eenvoudige data invoeren. Daarna is het wachten op het resultaat. Natuurlijk mag jij deze tool ook gebruiken als je gewoon nieuwsgierig bent naar de geschatte waarde van jouw woning. Onze tool is toegankelijk en helemaal gratis. Bij Makelaarschap Michiel Koudijs vinden wij het namelijk belangrijk dat jij geen onnodige kosten hebt.

Officiële waardebepaling
Dat moeten wij er wel bij zeggen: deze online berekening is een globale schatting van de woningwaarde. Het is een indicatie. Wij kunnen niet garanderen dat dit de exacte waarde is. Voor een officiële waardebepaling schakel je Makelaarschap Michiel Koudijs in als taxateur. Klik hier om meer te weten te komen over deze dienst.

Waardebepaling met verkoopadvies
De waarde van jouw woning, en direct daaraan gelinkt de opbrengst, bepaalt mede voor nieuwe woning jij kunt kopen. Natuurlijk wil jij een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. Daarom laten wij het niet bij een online tool. Wij komen graag bij jou thuis langs in de omgeving Naarden. Daar nemen wij de waardebepaling met jou door én geven advies over de verkoop van jouw woning. Uiteraard is deze afspraak, net als onze tool, helemaal gratis en vrijblijvend.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vul jouw gegevens hieronder in en bereken het zelf. Daarna bespreken wij graag de uitkomst!

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Bereken de waarde direct


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap