Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap als
aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar gaan wij voor de scherpst mogelijke deal. Daarom volgen wij een aantal concrete stappen om jouw volgende woning aan te kopen. Wij beginnen het aankoopproces met een kennismakingsgesprek.

Stap 1: Kennismakingsgesprek
Tijdens analyseren en brengen wij jouw specifieke woonwensen in kaart. Wij voorzien jou van een vrijblijvende financiële inventarisatie, waardoor wij volledig op de hoogte zijn van jouw wensen en mogelijkheden. Belangrijk om te weten: dit kennismakingsgesprek is helemaal gratis.

Stap 2: Jouw woning aankopen
Na het kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag. Als NVM-aankoopmakelaar regelen wij het aankoopproces tot in de puntjes. Wij zoeken en dragen woningen voor die passen bij jouw woonwensen, geven inzage in de woningwaarde, kadastrale gegevens van de woning, bouwkundige eigenschappen en juridische bijzonderheden.

Stap 3: Het vervolgtraject
Hier begint het echte werk. Als aankoopmakelaar hebben wij de nodige voorbereidingen gedaan, maar nu start de onderhandeling. Dat gebeurt niet met gladde praatjes maar met een realistische en professionele insteek. Ben jij helemaal tevreden? Dan regelen wij alle juridische aspecten met de verkopende partij. Wij controleren van de koopovereenkomst, begeleiden de inspectie bij oplevering en de overdracht bij de notaris.

Met aankoopbegeleiding via Makelaarschap Michiel Koudijs ben jij zeker van een uitgebreide aanpak. Wij garanderen de best mogelijke aankoop van jouw droomwoning op en “no cure – no pay” basis. Ook na oplevering van de woning zijn wij te allen tijde beschikbaar voor vragen.

Overweeg je een woning te kopen of heb jij een woning gezien die jou aanspreekt? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Neem contact met ons op

Ik zoek een aankoopmakelaar!

    Inschrijven nieuwsbrief    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap