Onderdeel van: prtnrs

Jouw partner in
wonen

Woning kopen of verkopen in Naarden Vesting en omgeving Gooi en Vechtstreek? Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Makelaarschap Michiel Koudijs levert complete dienstverlening. Wij bieden de aandacht, deskundigheid en professionaliteit die je van een NVM-makelaar met ruim 40 jaar ervaring verwacht.

Verhuisplannen? Wij staan klaar:

Woningaanbod

Zoek je droomwoning

Over Makelaarschap Michiel Koudijs

Welkom bij Makelaarschap Michiel Koudijs. Vanuit Naarden Vesting zijn wij iedere dag bezig met de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt op de regio Gooi en Vechtstreek in de provincie Noord-Holland. Professionaliteit, ervaring en innovatie typeert ons. Als makelaar en taxateur zijn wij o.a. werkzaam in Bussum, Huizen, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Wijdemeren, Blaricum en Laren. Met een gemotiveerd team staan wij klaar om jouw woning ook toe te voegen aan ons portfolio. Kortom: Makelaarschap Michiel Koudijs is dé plek waar jij moet zijn voor de aan- of verkoop van een nieuwe woning of bedrijfspand.

Meer over makelaarschap Michiel Koudijs

Wij zijn
onderdeel van

Samen met PRTNRS bieden wij complete dienstverlening aan. Woningen, verzekeringen en hypotheken vind je onder één dak. Op ieder vlak hebben wij intern een team van professionals klaarstaan. Zodoende kunnen wij snel schakelen en jou optimaal helpen!

 

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap