Onderdeel van: prtnrs

Woning
huren of verhuren?

Woning huren of verhuren?
Partner in verhuur

Een woning verhuren is minder eenvoudig dan je wellicht denkt. Het grote voordeel van samenwerking met een gevestigde partij zoals Makelaarschap Michiel Koudijs, is dat wij een enorm aantal woningzoekenden kennen de regio Gooi en Vechtstreek, maar ook buiten Noord-Holland dankzij vestigingen van Makelaarschap in Flevoland, Gelderland en Utrecht. Deze kandidaten zijn bij ons ingeschreven in een database. Vinden wij de juiste kandidaat niet via dit bestaande netwerk, dan weten wij diegene vaak door middel van doelgerichte marketing te bereiken. Uiteraard volgt hierna een nauwkeurige screening van de potentiële huurder. Zodat wij zeker weten dat wij een kandidaat aandragen die past bij de wensen van onze opdrachtgever. Makelaarschap Michiel Koudijs is dé partner in verhuur voor projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Hoewel Makelaarschap Michiel Koudijs jaarlijks veel woningen verkoopt, staan wij ook klaar voor particuliere verhuur. Wanneer jij als woningeigenaar nadenkt over de verhuur van jouw woonpand, ben jij bij ons dus aan het juiste adres. Wij benutten onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk, kennis van huurrecht en wetgeving graag. Dat doen wij door ervoor te zorgen dat het gehele verhuurtraject zorgeloos verloopt. Dit betekent: het vinden van de juiste kandidaat, een inkomenstoets, opstellen van verhuurovereenkomsten, uitvoeren van inspectie/oplevering en financiële afhandeling.

Jouw verhuurder
Ben jij geïnteresseerd in het huuraanbod van Makelaarschap Michiel Koudijs in de omgeving Naarden? In dat geval vertellen wij graag meer over deze dienstverlening. Samen werken wij toe naar een succesvolle huuraanvraag. Om dat doel te bereiken hebben wij allereerst wat belangrijke gegevens nodig, waaronder een inkomensverklaring. Nadat er een positieve beoordeling heeft plaatsgevonden, dragen wij jou voor bij de aanbieder. Gaat deze akkoord? Gefeliciteerd, wij leggen wij de verhuurvoorwaarden aan jou voor en stellen de verhuurovereenkomst op. Als verhuurderbemiddelaar staan wij klaar voor beide partijen. Uiteraard blijft Makelaarschap Michiel Koudijs ook na het tekenen van het huurcontract betrokken en het aanspreekpunt voor vragen. Direct een aanvraag doen? Neem vooral contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

Makelaarschap als verhuurpartner?

Wij komen graag met jou in contact.

Meer informatie over ons huuraanbod?

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

    Makelaarschap