Onderdeel van: prtnrs

Deltazijde 18H

Blaricum
€ 1.395,- per maand
Gebouwd
in 2021
Met als bestemming
Bedrijfsruimte
Een perceel
van 994

Omschrijving

Onlangs is in Blaricum het opmerkelijke bedrijvenpark Businesspark27 gerealiseerd. Een bedrijvenpark met een grote variatie in de bebouwing door kleinschalige kantoorgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen en opslagruimtes. Het hele bedrijvenpark kenmerkt zich door uitstraling en duurzaamheid.

Aan de Deltazijde nummer 18 bieden wij te huur aan een onlangs opgeleverde bedrijfsunit van circa 123 m² inclusief twee parkeerplaatsen. De te huren unit bestaat uit een bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond en een representatieve kantoorruimte op de 1e verdieping.

De begane grond beschikt over een elektrisch bedienbare, panoramasectionaal overheaddeur van circa 3 bij 3 meter en een gevlinderde betonnen vloer. De eerste verdieping is voorzien van te openen raamdelen en mechanische ventilatie.

Zoals de foto’s laten zien, wordt de ruimte nog afgewerkt maar zal als volgt worden opgeleverd:
Begane grond
Entree met een deur naar de af te sluiten bedrijfsruimte. De wanden in de bedrijfsruimte worden gestuct en het geheel wordt geschilderd. Onder de trapopgang naar de 1e verdieping, komt een ruimte met toilet, fontein en een boiler met een inhoud van 80 liter. Deze boiler kan eventueel voorzien in de wens van een doucheruimte.

1e verdieping, kantoorruimte
Rondom het trapgat wordt een binnenwand geplaatst en worden de muren, inclusief het plafond, gestuct en geschilderd. Ook op deze verdieping zal een toilet met fontein worden geplaatst. De pantry komt achterin de ruimte. Een represenatieve vloer maakt het geheel compleet.

Algemeen
Elektra wordt door de gehele unit getrokken, waarbij de elektraleidingen zullen worden ingevreesd in de muren. De gehele unit zal worden voorzien van spotverlichting en ledverlichting.
De airco-installaties zorgen voor zowel de verwarming als koeling in de unit.
Voor de kostenbesparing in het elektraverbruik, komen op het dak van de unit zonnepanelen.

De unit is in de laatste fase van afbouw, waardoor huurderswensen eventueel nog kunnen worden meegenomen.

Het bedrijvenpark is zeer goed bereikbaar door de ligging aan de snelweg A27. Het heeft niet alleen een goede ontsluiting naar Gooi- en Eemland, maar ook naar Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht. De op – en afrit naar de A27 is circa 2000 meter.

Kenmerken:
Vloeroppervlakte circa 123 m². De ruimtes zijn niet NEN 2580 gemeten, een verschil met de daadwerkelijke grootte (onder- dan wel overmaat) zal geen verschil hebben voor de huurprijs..

Parkeren
2 parkeerplaatsen.

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en heeft de volgende voorzieningen:
– gevlinderde betonnen vloer begane grond;
– begane grond en verdieping zijn apart af te sluiten van elkaar;
– panoramasectionaal overheaddeur van circa 3 bij 3 meter, elektrisch bedienbaar;
– deurbeslag;
– te openen raamdelen op de 1e verdieping;
– gestucte binnenwanden;
– binnenwanden en plafonds geschilderd;
– representatieve vloer verdieping;
– pantry met close in boiler en koelkast;
– 80 liter boiler begane grond;
– toiletruimte met toilet en fontein, zowel op de begane grond als op de verdieping;
– mechanische ventilatie;
– zonnepanelen;
– verwarming en koeling middels airco-installatie.

Huurprijs
€ 1.395,00 per maand exclusief de verschuldigde BTW.

Servicekosten
De servicekosten (VvE) bedragen op voorschotbijdrage € 57,- per maand exclusief BTW. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. De servicekosten omvat de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurtermijn
De voorkeur gaat uit naar een langere huurperiode met een minimale eerste huurperiode van 2 jaar met vervolgens verlengingsperioden van telkens 2 jaar. 

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kosten nutsbedrijven
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van de levering van water en elektra.

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Controle op het gebruik conform de huurovereenkomst
Verhuurder en/of vertegenwoordiger is gerechtigd om het gehuurde periodiek te betreden en te inspecteren met als doel toezien op naleving van het gebruik zoals omschreven en als bedoeld en opgenomen in de huurovereenkomst. De dag- en tijdstip waarop de inspectie plaatsvindt zal in overleg met de huurder worden vastgesteld.

Interesse in dit object? Neem gerust contact op. Bel naar 035 695 50 11, stuur een email naar naardenvesting@michielkoudijs.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bedrijfshal:
62 m2
Perceel:
994 m2

Deel dit
object:

Team

Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, met betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis.

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap