Onderdeel van: prtnrs

Binnendelta 14H&J

Blaricum
€ 2.650,- per maand
Gebouwd
in 2019
Met als bestemming
Bedrijfsruimte

Omschrijving

Hierbij bieden wij een hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte op hoekkavel (zichtfunctie) gelegen. Het betreft een uniek object doordat het twee geschakelde units betreft met thans opslag én showroom/kantoor.
Als nieuwe gebruiker wilt u direct aan de slag met uw bedrijf. Om het u gemakkelijk te maken kan in overleg, de ruimte en/of indeling, naar eigen wens worden opgeleverd.

In 2019 is in Blaricum het bedrijven complex “Het Hoofdkwartier” gerealiseerd, een complex met een moderne en kwalitatief hoge uitstraling. “Het Hoofdkwartier” is gelegen op BusinessPark 27 aan de Binnendelta in Blaricum en is door zijn optimale bereikbaarheid een perfecte vestigingsplaats voor representatieve bedrijven. Het betreft een uniek object doordat het twee geschakelde units betreft. Zowel op de begane grond als verdieping.
Het totale metrage betreft circa 225m2. Thans verdeelt over een begane grond zijnde 120 m2 bedrijfsruimte, alsmede 120 m2 kantoorruimte gelegen op de verdieping. De eerste verdieping heeft vrij uitzicht over de doorgaande weg. Beide etages lenen zich uitstekend voor opslag-,magazijn-, kantoor-, showroom- en/of praktijkruimte. Het bedrijfsgedeelte en de showroom hebben ieder een eigen toegang, ideaal voor leveranciers en klanten.

Parkeergelegenheid:
Er zijn VIER parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Bereikbaarheid
Het complex ligt nabij de snelweg de A27/A6 waardoor het niet alleen een goede ontsluiting heeft naar Gooi- en Eemland, maar ook naar Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht. De op – en afrit naar de A27 is circa 1500 meter.

Servicekosten:
De servicekosten (VvE) bedragen € 168,- per maand exclusief BTW (voor H&J tezamen), inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten;

Huurprijs € 2.650,- per maand ex BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
Kort is bespreekbaar, de voorkeur gaat uit naar langere huurperiode.

Aanvaarding:
April 2023

Kosten nutsbedrijven:
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van de levering van water en elektra.

Waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW-bepaling
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Controle op het gebruik conform de huurovereenkomst
Verhuurder en/of vertegenwoordiger is gerechtigd om het gehuurde periodiek te betreden en te inspecteren met als doel toezien op naleving van het gebruik zoals omschreven en als bedoeld en opgenomen in de huurovereenkomst. De dag- en tijdstip waarop de inspectie plaatsvindt zal in overleg met de huurder worden vastgesteld.

Interesse in dit object? Neem gerust contact op. Bel naar 035 695 50 11, stuur een email naar naardenvesting@michielkoudijs.nl of vul het contactformulier in.

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bedrijfshal:
225 m2

Deel dit
object:

Team

Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, met betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis.

Meer over ons weten?

Over ons


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.

Makelaarschap